Blogi

Kirppispäivät

Tervehdys Laurinsaaren Navetalta! Pitkästä aikaa päästään jälleen viettämään navetalla kirppisviikonloppua. 18-19.6.22 ovet ovat auki klo 10-16. Tervetuloa joukolla mukaan kirppistelemään!

Read More

Joulukirppis

Joulu, joulu tullut on ainakin navetalle. Navetta on jälleen ”pukeutunut” jouluun ja on tullut aika pitää joulukirppis. Avaamme jouluisissa tunnelmissa kahtena joulukuun viikonloppuna eli 4-5.12. ja 11-12.12. Olemme auki kaikkina päivinä klo 10-16. Tervetuloa terveenä ja maskia käyttäen.

Read More

Haikein mielin…

Edessä on kesän viimeinen kirppisviikonloppu. Navetan ovi on avoinna la-su 21.-22.8. klo 10-16. Tervetuloa tekemään löytöjä. Navetalla viikonloppua odotetaan innolla. On hauskaa kun vanhat elämäänähneet tavarat vaihtavat omistajaa. Muistattehan, että tulette terveenä ja tietenkin maskin kanssa.

Read More

Kiva viikonloppu

Jälleen on kiva kirpputoriviikonloppu takana. Tavarat vaihtoivat omistajaa ja siitä kiitos kaikille navetalla poikenneille. Elokuussa on vielä yksi kirppisviikonloppu tulossa.

Read More

Kirppistely jatkuu 7.-8.8.

Kaksi viikkoa on mennyt nopeasti ja nyt on edessä jälleen kirppisviikonloppu. Toivottavasti ennustettu sade ei haittaa navetan vierailijoita. Tervetuloa joukolla mukaan. Muistetaan käyttää maskia, navetalta löytyy käsidesiä ja annetaan tilaa kanssaihmisille. Nautinnollista kirppistelyä!

Read More

Tuotekuvia lisätty

Muutama kuva lisätty Tuotteita -valikkoon.

Read More

Navetalla tapahtuu

Vihdoinkin! Navetan ovet ovat avoinna tulevana viikonloppuna 24-25.7. sekä elokuussa 7-8.8. ja 21-22.8. Avoinna mainittuina päivinä klo 10-16. Muistathan käyttää maskia saapuessasi kirpputorille. Näkymisiin!

Read More

Hiljaiseloa

Navetalla nautitaan nyt valkoisista hangista, enenvästä valon määrästä ja odotellaan innokkaana kevättä. Elätellään toivoa paremmasta, jotta voitaisiin turvallisin mielin jatkaa kirppistelyä.

Read More